Ο πολυχώρος AnimaClub διαθέτει πλήθος αθλητικών χώρων που διατείθονται για χρήση από ομάδες, συλλόγους, ακαδημίες αλλά και απλούς καθημερινούς επισκέπτες.

Στον πολυχώρο του AnimaClub θα βρείτε και τον παιδότοπο Animakid για τους μικρούς μας φίλους.

Νιώστε στο απόλυτο την ειδυλλιακή ομορφιά του φυσικού περίγυρου βουνών και ιδιαίτερα του Σαρωνικού κόλπου, ενώ απολαμβάνετε ένα coctail στο εξαιρετικό μας cafe, ή χαλαρώνετε κολυμπώντας στην όμορφη πισίνας μας!

Ο πολυχώρος AnimaClub είναι το Ιδανικό, Ατμοσφαιρικό, Νεανικό, Μεγαλειώδες και Αναζωογονητικό μέρος για εσάς, την οικογένεια σας, τους φίλους σας αλλά και τους συνεργάτες σας.

Ο πολυχώρος ANIMA CLUB διαθέτει 4 χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν την εκδήλωση σας. Ο χώρος της πισίνας είναι ο καταλληλότερος για δεξιώσεις και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις καθώς διαθέτει ένα υπέροχο σκηνικό που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του πολυχώρου Anima Club παρέχεται η δυνατότητα στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, να παρακολουθήσουν αθλητικά σεμινάρια - μαθήματα από έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές με σκοπό την εκγύμναση του σώματος και του πνεύματος, τη διασκέδαση, αλλά και την άθληση.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του πολυχώρου AnimaClub παρέχεται η δυνατότητα στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, να παρακολουθήσουν αθλητικά σεμινάρια - μαθήματα από έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές με σκοπό την εκγύμναση του σώματος και του πνεύματος, τη διασκέδαση αλλά και την άθληση.